Ashley
Ashley | Mevr.Ant

Mijn naam is Ashley, ook word ik Mevr. Anth genoemd. Als vrouw van Anthony sta ik sinds de start van Antquipment & Productions achter mijn man, als mede eigenaresse. Veelal doe ik het werk achter de schermen, zoals meedenken, planningen en de organisatie van events bijvoorbeeld. Het creëren van een online platform waar iedereen welkom is en zichzelf kan en mag zijn is wat mijn missie binnen het team van onze discord is. Sinds kort ben ik ook meer op de voorgrond te vinden, zoals tijdens de streams, afspraken met zakenrelaties en op de vloer van onze eigen evenement SPAM!


Tim
Tim | Video Editor

Hoi! Ik ben Tim en ik maak al vanaf het begin van Antquipment video's voor Anthony. Het begon allemaal klein en ondertussen is het tot iets groots uitgegroeid. Groter dan ik aan het begin had kunnen bedenken. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan bij heb kunnen dragen met mijn video's. Mocht je vragen hebben over camera's kan je bij mij terecht!


Desiree
Desiree | Graphic Designer

Hallo, ik ben Desiree (Dees). Ik ben de grafische designer/fotograaf van de team. Als is hobbymatig begonnen en niet meer weg te denken! Zelf ben ik helemaal gek van Nintendo en Dungeons and Dragons. Ik beschrijf mezelf als een creatieve nerd!


Rik
Rik | Discord Mod & Twitch Mod

Ik ben Rik, ik ben discord mod en Twitch mod hier bij Antquipment. Ook maak ik deel uit van het team achter de discord events. Ik ben een groot Nintendo fan en dan vooral van Pokémon en Zelda.


Sietse
Sietse | ICT'er & Twitch Mod

Waarom ik het leuk vind om lid te zijn van het team is, de interactie met de mensen van de community. Mensen die blij worden van de interactie met elkaar. Community leden die uit hun schulp kruipen omdat ze samen dingen doen die ze leuk vinden en waardoor er vriendschappen ontstaan. Daarnaast ook het neerzetten van een leuke evenementen waar iedereen van kan genieten.


Nouzie
Nouzie | Twitch Mod

Ik ben Nouzie en ben al sinds het begin van deze community aanwezig! Ik heb Ant leren kennen door een random uitdaging van een potje Smash Bros. Deze natuurlijk keihard verloren maar door de gezelligheid en leuke open sfeer die er heerst blijven hangen. Na een tijdje gewoon kijker te zijn geweest ben ik moderator geworden wat ik nog steeds met erg veel plezier doe! Zo zie je mij regelmatig in de streams en op de vele fantastische events. In het 'normale' leven ben ik piraat en hang ik rond op verschillende middeleeuwse en fantasy festivals met mijn foodstand, Sticky Pirates, in volledige piraten stijl.


Pim
Pim | Twitch Mod

Hola, ik ben Pim. Ik maak deel uit van het dynamische modteam van Antquipment. We zorgen er met ons team voor dat we het leuk en veilig houden op Twitch! We zijn er altijd om iedereen te verwelkomen en voor een gezellige en ongedwongen babbel!


Jessica
Jessica | Twitch Mod

Ik ben Jessica, ik hou van gezelligheid, door bijvoorbeeld gezellig te gamen of op pad gaan met anderen. Ik ben Twitch mod bij Ant-Quipment en ik regel dat de streams in het archief komt te staan. Wat ik leuk eraan vind is dat je dan onder de mensen sociale contacten met elkaar en dat het een leuke team is om mee samen te werken.


Ewoud
Ewoud | Twitch Mod

Wat ik leuk vind aan mod zijn is om de gezelligheid in de chat van de streams te brengen. Verder vind ik de sfeer tijdens de events altijd super leuk en daar draag ik graag mijn steentje aan bij! Hierbij vind ik het ook leuk om alles tijdens de events in goede banen te leiden.


Angela
Angela | Twitch Mod

Hallootjes ik ben eevee_angela (Angela). Wat ik leuk vind bij Ant-Quipment is het helpen met opbouwen van de evenementen zoals spam en dan op spam zelf iedereen zien genieten van wat je hebt opgebouwd met het team. Ik hou van het contact met de mensen je leert mensen kennen die aan de andere kant van het land wonen.


Steve
Steve | Web Developer & Twitch Mod

Ik ben Steve, ook wel bekent als de web-developer. Anthony heb ik ontmoet tijdens een gezellig spel Pokémon TCG waarbij ik er later achter kwam dat die een super gezellige community achter hem heeft staan! Nu help ik hem bij Twitch, events maar ook zijn website. Het is geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan Ant-Quipment maar natuurlijk ook de community!