About

About

Hi, mijn naam is Anthony! Ik ben 30 jaar en kom uit Zoetermeer.
Ant-Quipment & Productions is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby naast mijn fulltimebaan! Van kinds af aan liggen mijn interesses bij gamen, computers en technologie.
Begin 2018 ontdekte ik het streamen. Zoals vele andere, ben ook ik, gaan uitzoeken hoe dat nou precies werkt en wat je er allemaal voor moet en kan doen.
In de zomer van 2018 ben ik vrijwillig aan de slag gegaan in Alphen a/d Rijn om toernooien om de week live te streamen en te presenteren. Om de week werd op een gegeven moment wel meer en ook andere toernooien werden steeds meer gestreamd.

Omdat ik geregeld werd benaderd voor hulp, streamen, het opzetten, presenteren, begon het steeds meer te kriebelen! Waardoor ik heb besloten om de gok te wagen en er mijn eigen bedrijf ervan te maken! En dus heb ik Ant-Quipment & Productions op vrijdag 1 maart 2019 in geschreven bij de KvK.
Als snel stroomde de opdrachten binnen met samenwerkingen zoals: E-Sport Game Arena, Divince events,Red Bull, Nintendo, MTV en Topdesk. Ik ben alleen maar trots op wat ik nu al heb bereikt. Van presenteren op livestreams tot het opzetten en begeleiden van een productie. met als mooie evenemente zoals: Firstlook en Dutch Comic Con.

Workplace