ant-quipment

Over mij

Anthony

Mijn naam is Anthony van der Land ook wel bekend als Antquipment en eigenaar van: Ant-Quipment & Productions. Samen met mijn vrouw hebben wij 5 jaar geleden dit bedrijf opgezet als een leuke extra hobby maar uiteindelijk is deze hobby gigantisch uit de hand gelopen.

Als klein mannetje was ik altijd al fan van Mario, Sonic en Pokemon. Ik wilde altijd iets doen in de gamewereld waarbij ik ook nog eens een steentje kon bijdragen aan de maatschappij. Na vele toernooien en evenementen binnen de gamewereld bijgewoond te hebben, besloten wij om ons bedrijf op te zetten. En zo is uiteindelijk ons platform geboren!

Wat begon als enkel presenteren is uitgebouwd naar een enorm groot entertainment feest tijdens presentatie. Samen met mijn geweldige team doen wij van alles. Van presenteren tot aan live streams tot aan evenementen organiseren met daarnaast een eigen community! Bedenk het en wij realiseren het. We werken samen met leuke en te gekke bedrijven zoals: Spel en Meer, 2HG, Coolermaster en Nintendo. Wij willen mensen samen brengen zowel tijdens online als fysieke evenementen.

De boodschap die wij graag uitdragen; Iedereen is welkom en het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, wij behandelen andere zoals wij ook behandeld willen worden. Hiermee staan respect, normen en waarde hoog in het vaandel.

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar mij/ons of onze events? Twijfel niet en join de diverse kanalen van de socials zodat je niks hoeft te missen aan events. Of join onze gezellig discord!

We wensen u enorm veel kijkplezier op onze site en eventueel in onze community!

Aankomende events

Pokemonworld

Jul 20, 2024

20 & 21 Juli

Pabcon

Nov 3, 2024

Collect-a-Con Nov 9, 2024

9 & 10 November 2024, Egmond Aan Zee

Onze Partners


Zonder het team was dit allemaal niet mogelijk!!!

Ashley
Ashley Mevr.Ant
Tim
Tim Video Editor
Desiree
Desiree Graphic Designer
Rik
Rik Discord Mod & Twitch Mod
Sietse
Sietse ICT'er & Twitch Mod
Nouzie
Nouzie Twitch Mod
Pim
Pim Twitch Mod
Jessica
Jessica Twitch Mod
Ewoud
Ewoud Twitch Mod
Angela
Angela Twitch Mod
Steve
Steve Web Developer & Twitch Mod
Meer over het team

Contact

Wil je met ons samenwerken of gebruik maken van een van onze diensten? Neem gerust contact op met ons via het contactformulier en we streven er naar om u zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je andere vragen, suggesties of opmerkingen over de community of komende evenementen? Neem gerust contact op middels het contactformulier.

KVK 74152491
Telefoon +31 (0)6-23985793
E-Mail ant-quipmentproductions@hotmail.com